TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Yine Yeşillendi Erman Toroğlu

Onur Saygın 14 Ekim 2010



Türk futbolunun başına gelmiş en kötü olay ne deseler hiç düşünmeden Erman Toroğlu'nun televizyon ekranlarına çıktığı gün derim. İnsan olmak için gereken azami gereksinimlerin pek çoğuna sahip olmadığını düşündüğüm bu oksijen solumasına rağmen farklı familyaya ait yaşam formu neredeyse haftanın 4 günü canlı yayında futbolcu, teknik direktör, yönetici, taraftar gözetmeksizin amaçsızca eleştirebilmekte.

Emre Aşık-Nobre olayı sonrası canlı yayında yaptıkları, Ümit Karan'a sorduğu soru hala akıllardayken gene yüzsüzce canlı yayına çıkıp düşünmeden konuşmaktan çekinmemesini hala algılayabilmiş değilim. Hoş düşünmeden dedim ama belki düşün(e)meden demek daha doğru olur. Pazar günü istediği olucak 20.000 kişi kendisine, aile bireylerine uzun süre küfredecek gene ilk konu Erman Toroğlu olucak. Hatta büyük ihtimalle yarın Arda hakkında suç duyurusunda da bulunur. Son Kale adlı toplasan 1 adet insan zor çıkacak 3 kişinin olduğu programda saatlerce tartışırlar. Bu sayede Erman Toroğlu gene yeşillenecek, hem de üstünde George Washington resimli yeşillerle.

Kendisi yıllar önce kaleci Şenol'a küfreden Beşiktaşlı taraftarlardan bir ricada bulunmuştu. Aynı ricayı ben de Galatasaraylı taraftarlara yapıyorum. Eğer Erman'ın annesini götüreceksiniz LÜTFEN normal yollardan götürün.

0 yorum

Yorum Gönder