TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Marka Değeri

Cengiz Bahadır Özdemir 5 Ekim 2010 ,

Maç biteli çok oldu. Bir şey yazmak gelmedi içimden. Ne yazılmalıydı ki? Sadece tek pozisyon hakkında bir şeyler söylemek istiyordum. Bütün haber sitelerini dolaştım ama o söylemek istediğim görüntüyü bulamadım. Ta ki Ekşi Beşiktaş'ı açana kadar. İşte buydu bahsetmek istediğim.

Maç zevkliydi, pozisyonlar vardı, üç sonuç da sürpriz sayılmazdı. Bir tarafta Türkiye'nin Hodgson'ı Şenol Güneş, diğer tarafta işini sessiz ve derinden yapan Schuster. Trabzonspor'un kaliteli yerlileri, Beşiktaş'ın kaliteli yabancıları... Hepsi sahadaydı. Ancak sahada hakem yoktu. Koymayı unutmuşlardı. Daha dakikalar 10'u gösterirken yukarıdaki pozisyon meydana geldi. Egemen'i tartışmak istemiyorum. Hak ettiği sıfatlar maçta ve maçtan sonra yeterince sarf edildi. Ancak şu pozisyona kart göstermeyen hakeme söylenecek laf azdır. Yayıncı kuruluş istediği ücreti ödesin. Takımlar istedikleri transferleri yapsın. Sonuçta iş federasyonda bitiyor. Ve biz, böyle hakemleri sahada görmeye devam edeceğiz. Şu pozisyondan sonra maç bitmişti zaten. Ondan sonra çıkan-çıkmayan kartlardan bahsetmek gereksiz.

Bir de kafamda soru var. Bu maçın hakemi, yıllar önce Fifa kokartı takıyordu. Kokartı alındıktan sonra daha fazla maç yönetmeye başladı. Bunun sırrı nedir?

3 yorum

  1. her şeyi marka değeri üzerinden tartışmaya devam mı edeceğiz? Sıkıldım bundan walla

     
  2. 321 milyon doları her defasında kendi başarısı olarak gösterenler olduğu sürece, her konu oraya bağlanacaktır.

     
  3. o zaman guti'nin gelişini de oraya bağlayalım getiren onlar tekmeleten onlar diyelim bırakalım

     

Yorum Gönder