TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Keita'nın Gidişi

Efe Yılmaz 6 Temmuz 2010 ,



Garip bir sezon başlangıçı oldu Galatasaray için. Futbol şubesinden Haldun Üstünel koptu, Keita ile yollar ayrıldı. Taraftarın çok sevdiği bu iki ismin gidişinde bana çok büyütülecek bir durum yokmuş gibi geliyor. Dün dediğim gibi Haldun Üstünel'in gidişi mesele deği, Adnan Sezgin'in kalışı meseledir. Buna benzer bir durum Keita meselesinde de geçerli bence. Eğer futbolcuya iyi bir teklif geliyorsa, satmakta bir sakınca yoktur. Keita henüz Galatasaray taraftarı için Kewell kadar özel bir oyuncu olmadığında, saha içinde zaman zaman çocuk zekasının ürünü olan sorumsuzluklar yaptığından ve gelen teklifin 8 milyon avro oluşundan dolayı kağıt üzerinde satışı normal gösteren koşullar. Ama birilerinin çıkıp Keita taktiğe uymuyor demesine tahminimce mantıklı insanalar ağızlarını bırakıp başka yerleri ile gülerler.

Gelelim olayın vahim boyutuna. Dos Santos ve Kewell'ın durumu belirsizliğini koruyor Arda, Serdar Özkan ve belki Elano dışında kanat oynayacak oyuncu bulunmuyor. Adnan Polat 5 yıldız ile anlaşıldığını söylüyor. Gelen 5 yerli oyuncu, giden oyuncular ve gelecek yabancılar düşünülünce gene yeniden yapılanılacak bir sezon var ufukta. Bir düzen kurulmayalı ve kurulan düzenin üzerine bir taş koyulmayalı çok uzun süre oldu Galatasaray'da. Mesele Keita'nın gidişinden öte, Florya'dan mantığın gidişi meselesidir. Bakalım ufukta nasıl günler bekliyor Galatasaray taraftarını.

2 yorum

  1. Keita'nın hareketlerini bahane etti yönetim paraya ihtiyacımız var diyemediler ,büyük ihtimal Elano'ya da iyi bir teklif yapılsa gönderileceğini söylüyorlar.Giovanni premier ligde oynamak istediğini söylemiş zaten söylemesede opsiyon hakkının bittiği söyleniyor bizde olsa bile verecek o kadar paramız var mı? Bence yönetim taraftarı birşekilde memnun etçek bu da şuan için Kewell'ın kalması gibi gözüküyor..

     
  2. daha önce de sezon başlarında çok umutsuzluğa kapılmışlığım olmuştur. ama bu sezon öncesini tarif edecek kelime bulamıyorum galatasaray için..

     

Yorum Gönder