TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Cana Geldi, Kaldı 4 Transfer.

Efe Yılmaz 8 Temmuz 2010 ,


Bugün Adnan Polat bir basın toplantısı düzenledi. Haldun Üstünel'in istifasından, Yiğit Şardan meselesine kadar bir çok konu hakkında konuştu. Adnan Polat'ın sevdiğim ender özelliklerinden bir tanesi sezon sonlarından şeffaf bir şekilde kendini değerlendirmesi. Medyaya yaptığı yanlışları bu kadar net söylüyor, bu demek ki en azından yaptığı hataların bir kısmını fark edebiliyor. Neyse gelelim takım ile ilgili kısma. 5 yerli oyuncu alında, 5 yabancı oyuncu alınacak dedi Adnan Polat.


Gelen ve giden isimlerin kim olduğuna bakmadan, her sene bu kadar değişimin yaşanması düşündürücü. Kalli, Skibbe ve Rijkaard ile yeniden yapılanmalar yaşadık. Bu sezon umarım bu sen yapılanmamız olur. Bireysel anlamda çok iyi transferler gördük, taraftar olarak Özhan Canaydın döneminde yaşadığımız kabuslar son buldu belki, ama sağlıklı bir takıma sahip olamadık. Eğer bu önümüzdeki 5 sene için son yapılanmamız olacaksa, ne mutlu bize.

Gelelim Lorik Cana transferine. Aslında söylenecek çok fazla şey yok. Lider özellikli, yetenekli, kavgacı yani tam ligimize göre bir orta saha oyuncusu aldık. Geçen sene Sarp ve Barış gibi yetenek fukaralarıyla uğraşan taraftar için ilaç olacaktır. Diğer gelecek ve gidecek isimlere de bakmak lazım, ama belki de bu sezon 4 3 3 bile terk edilecek. Tek başına bakıldığında süper transfer denilecek bir isim, ama yanına gelecekler ve gideceklerle daha sağlıklı bir kadro analizi yapılabilir. Dediğim gibi eğer bu son yeniden yapılanma ise taraftar olarak sabır gösterilebilinir. Ama eğer seneye de yeniden yapılanma olacak ise kabak tadı verir, şimdiden söylemek lazım.

1 Yorum

  1. Mert:
  2. Benden size tavsiye eğer ki her kesime hitap eden bir blog yaratmak istiyorsunuz safınızı belli etmeyiniz.He şayet herkes sadece tuttuğu takım adına yazı yazıcak ona eyvallah..

     

Yorum Gönder