TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Altıncı Gün Geride Kaldı

Cengiz Bahadır Özdemir 6 Eylül 2010 ,

Amerika Açık tüm hızıyla devam ediyor. Erkeklerde üçüncü tur maçları bitti. Artık rekabetin daha da arttığı maçlara sıra geldi. Rafael Nadal, Fransız rakibi Simon'u üç setlik rahat bir oyunla geçti. Rakibi, vatandaşı Feliciano Lopez olacak. Bir başka İspanyol kapışması da Ferrer-Verdasco arasında olacak. Verdasco, Nalbandian'ı dört set sonunda geçmişti. Djokovic, Blake karşısında zorlanmış olsa da üç setle işi bitirdi. Rakibi, Fransız Clement'i beş setle geçebilen Mardy Fish olacak. Rakiplerini üçer sette geçen Federer ve Melzer dördüncü turda karşılaşacaklar. Söderling de dördüncü tura çıkan isimlerden. Rakibi İspanyol Montanes olacak. Fransız tenisçiler Gasquets ve Monfils dördüncü turda kapışacaklar. Youzhny-Isner mücadelesinden galip olarak ayrılan taraf Youzhny oldu. Rakibiyse Robredo olacak.
Gelelim asıl büyük sürprize. Louis Armstrong Stadı'nda, Andy Murray turnuvaya veda etti. İsviçreli Stansilas Wawrinka karşısında oldukça zorlanan Britanyalı, maçı 3-1 kaybetti. İlk seti tie-break sonunda 7-6 kazanmasına rağmen ikinci sette 7-6 yenildi. Sonraki iki sette çok kötü bir performans sergileyen Murray, 6-3'lük iki setle elenmiş oldu. Özellikle servislerde büyük sorunlar yaşayan Murray, rakibinin etkili servislerine ve file önü oyunlarına karşı koyamadı. İkinci sette, baldırında ufak bir sorun yaşamasına rağmen Wawrinka maçı bırakmadı. Böylece 2008 Amerika Açık'ta dördüncü turda elendiği Murray'den intikamını iki sene sonra almış oldu. Murray de 2008 Roland Garros'tan beri ilk kez üçüncü turda elenmiş oldu. Grand Slam kazanamama huyu devam ediyor. Wawrinka dördüncü turda, Almagro'yu geçen Querrey ile oynayacak.

Kadınlarda ise çeyrek finalistlerin bazıları belli oldu. Ana Ivanovic'i iki setle geçen Clijsters çeyrek finalde, Dementieva'yı çok zor bir maç sonucu yenen Stosur ile oynayacak. Venus Williams ise ilk setinde zorlandığı maçta Peer'i geçti. Rakibi ise İtalyan Schiavone olacak. Wozniacki-Sharapova galibi, Kuznetsova-Cibulkova galibiyle; Petkovic-Zvonareva galibi, Kanepi-Wickmayer galibiyle çeyrek finalde karşılaşacaklar.

0 yorum

Yorum Gönder