TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Presented by Teodosic

Atilla Nesipoğlu 8 Eylül 2010 ,


Üzerine saatlerce konuşulacak ama pek yazılamayacak bir karşılaşma izledik. Sadece bir maç değildi tabii 2009 Avrupa Şampiyonası Finali'nin de rövanşıydı. En başta söylediğim gibi üzerine yazılacak pek bir söz yok. Şu söyle oldu bu böyle oynadı falan filan. Evet kenardan inanılmaz destek aldı Sırbıstan. Keselj ve Bjelica'nın şutları İspanya'yı abandone etti.

Buna karşın maç boyu kroki vaziyette bir boksör gibi sallandı İspanya. Ama düşmedi yere. Önce Garbajosa ile sonra Navarro ile direndiler. Rudy Fernandez ara ara pansuman yaptı yaralara. Maçın son çeyreği geldiğinde kendisini Dünya ve Avrupa Şampiyonu yapmış, acımasız sol kroşesi Navarro'yla neredeyse deviriyordu da rakibini. Navarro işi bitiremeyince son söz Sırbistan'a kaldı.

Maç boyu asistleri ile takımını çembere götüren Teodosic, son hücumu 24 saniye süresini izleyerek geçirdi. Ayakları yavaş Garbajosa ile baş başa kaldığında üzerine gideceğinden emindik çoğumuz. Aklımızdan geçenin aksi oldu. Sonuçta filmin yönetmeni Milos Teodosiç, böyle bitirmek istedi eserini. Üçlük atışlarda yedi denemede sadece bir kez isabet bulduğu gecenin sonunda, neredeyse yarı sahadan ateşledi şutunu ve alnının ortasından vurdu İspanya'yı.

Tam Oscar'lık bir performans izlettiler bizlere. Arjantin-Brezilya ardından Sırbistan-İspanya maçları biraz zorladı bünyemizi. Ama dert değil tek derdimiz bu olsun.

0 yorum

Yorum Gönder