TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Veda Zamanı Geldi, Geçiyor

Atilla Nesipoğlu 14 Ocak 2011


Fenerbahçe dün gece Yeni Malatya'ya yenilerek veda etti Türkiye Kupası'na. Bir sürü yazı okudum ve bir o kadar da tweet. Suçlu arayan taraftarın bir numaralı hedefi başkan Aziz Yıldırım, hemen ardından Caner. Benim listemde ise bir numara Aykut Kocaman, peşinden gelen bir isim bile olmadan. Aziz Yıldırım başarılı mıdır değil midir otururuz tartışırız. Ama Aykut için söyleyecek sözü olana şaşıyorum. Beşiktaş'ın son transferleri ile denge değişse de sarı-lacivertliler ligin en iyi kadrosunu sezon başında sahipti. Ama bu takımdan verim alabilecek teknik direktörü bulamadı. Her şeyi yeşil sahadan bu kadar uzaklaştırmamak lazım. Biraz da sahanın içine odaklanmak gerekli Zico'yu kovup Daum'u getirdi demeden önce.

Volkan Demirel,Serkan Kırıntılı, Mert Günok;Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Andre Dos Santos, Caner Erkin, İlhan Eker, Okan Alkan, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Gökay Iravul, Uğur Boral, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Alex, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Daniel Güiza

Yukarıdaki kadro bu sezon Avrupa'dan peş peşe Young Boys ve PAOK'a yenilerek elenmiş. Ardından ligin ilk yarısını 17 maçta 40 gol atıp, 21 gol yiyerek ( ilk iki sıradaki takımın toplamından bir eksik) 33 puanla liderin dokuz puan gerisinde tamamlamış. Bu sırada Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı üç maçtan da mağlup ayrılırken neredeyse attığının iki katı golü Ankaragücü, Buca ve Yeni Malatya'dan yemiş. İsterse babamın oğlu olsun isterse efsane futbolcu, bu performansı gösteren teknik direktör kesinlikle kovulmayı hak ediyor.

0 yorum

Yorum Gönder