TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG


Dani Alves ligdeki Hercules yenilgisinin ardından basın toplantısında. Takımın ligdeki durumu, Şampiyonlar Ligi’ne bakışı ve takımdaki geleceği hakkında basını bilgilendiren Alves’in konuşmasından notlar - 12.09.2010:

“ Endişelenmeye ve sinirlenmeye hiç gerek yok, sezona nasıl başladığını değil nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Daha önce de başarıyla bitirdiğimiz sezonlarda eleştirildiğimiz oldu. “

Hercules mağlubiyetine dair: Kötü bir günümüzdeydik ve kötü günlerinizde kazanmazsınız. Ancak, şimdi puan kaybetmek lig bitimine doğru puan kaybetmekten daha iyi. Umarım bundan sonra evimizde puan kaybetmeyiz, böylelikle şimdiki kayıbımız bize pahalıya mal olmaz. Sadece sakin olmamız ve nasıl geri döneceğimizi bilmemiz gerek.

Şampiyonlar Ligi’i başlıyor: Kime karşı oynuyor olursak olalım, sürekli kazanmaya motiveyiz. Salı günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi mücadelesinin de diğerlerinden bir farkı yok. Aynı tutkuyla oyna başlayacağız ama umarım bu kez biraz daha iyi olabiliriz.

Blaugrana felsefesi hakkında: Kendi yöntemimizle yolumuza devam ediyoruz ve kesinlikle bir değişiklik düşünmüyoruz. Üç veya daha fazla golle kazanabileceksek bunu yaparız. Sadece kazanmak ve keyif almak - keyif vermek için burada olsak da mesele skor kaydetmekle alakalı değil, puan kazanmakla alakalı. Bu bizim değiştirmeyi düşünmediğimiz felsefemiz ve bizi çok daha iyi yapan bu.

Kontrat süresi: Bu beni endişelendirmiyor, kontrat yenilesem de yenilemesem de şimdiye kadar gösterdiğim profesyonellikte oynamaya devam edeceğim. Kontrat mevzusunu başka bir kenara bırakmak istiyorum çünkü işimize odaklanmalıyız. Yenilemem gerekirse bunu yaparım fakat söylediğim gibi bu beni hiç endişelendirmiyor.

Sıcak, profesyonel, tatlı adamdır vesselam. Pek yuvarlak laflar kullanmış fakat konu Barcelona olunca, aksi tarzda konuşması daha tuhaf olurdu. Neyse, keşke araya Brezilya milli takımıyla ilgili sorular da sıkıştırılsaymış.

1 Yorum

  1. antipatik!

     

Yorum Gönder