TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Ahtapot Paul'e Teklif Yağıyor

Kemal Mardin 16 Temmuz 2010


Gün geçmiyor ki mucizesinin sırrı meçhul, psişik hayvan Paul'ü saflarına katmak isteyen yeni talipliler çıkmasın. Geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında Turgay Demirel'in dile getirdiği, Paul'ü Dünya Basketbol Şampiyonası için Türkiye'ye getirme girişimi hepimizi heyecanlandırmıştı. İstirahatini sürdürdüğü, Almanya'daki akvaryumun yetkililerinin birkaç aylık ömrü kalan Paul'ün böylesi bir yolculuk ve sonrasında yoğun ilgiyle geçecek günler yaşamasına nasıl baktığı bile henüz bilinmezken, bugün düşen habere göre bu işin tek taliplisinin biz olmadığımız ortaya çıktı.

İspanya'nın şampiyonluğunu doğru tahmin ettikten sonra, ülkede adeta halk kahramanına dönüşen Paul'e Madrid Hayvanat Bahçesi de talip olmuş ve açıklanmayan bir miktar para teklif etmişler bile.

Öncelikle, benim temennim artık hayvana huzur verilmesi. Bir aydır oyuncak oldu zaten. Ölmeden önce biraz sakin takılsın, gönlünce yüzsün, etsin falan. Ha illa bir yerlere kımıldatılacaksa, tabii ki buraya gelmesini tercih ederim. Şampiyona için müthiş bir reklam olur. Ne var ki, ister buraya getirsinler, ister Madrid'e götürsünler, bu işin para karşılığı olmaması lazım. Tarım ve hayvancılık gibi sebeplerle hayvanların alınıp satılmasına eyvallah ama böylesi eğlence işleri için de hayvanlara mal muamelesi yapmamak lazım.

0 yorum

Yorum Gönder