TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Hidayet Suns'ta

Serhat Gürcan Gündüz 13 Temmuz 2010 ,

Hidayet Orlando'dan ayrılırken çok eleştirildi. En iyi senesini geçirdiği (oyun olarak) takımdan, o sene içinde ayrılması gerçekten doğru değildi. Gerçi Orlando'nun aldığı parayı Vince Carter'a vermek istemesi de buna bir etkendi tabi ki. Hidayet Orlando'dan ayrılınca, senede 10,6 milyon dolar karşılığı 5 yıllık kontrat imzaladı Toronto ile. Başarısız bir sezon geçirdi Hedo Toronto'da. Bunda hem takım arkadaşları Calderon ve Bargnani hemde özel hayatında ki problemler önemli birer etken oldu. Tüm hayatını kara bulutlar kapladı yani. Neyse ki sezon bitti ve Hidayet için "güneş" yeniden doğdu.

Artık o da Phoneix Suns forması giyecek. Stoudemire'ın New York'a gidişinden sonra büyük bir kan kaybı yaşadı Suns. Barbosa ve Hidayet takası biraz olsun güç katacaktır yeni sezon için onlara. Hem Nash gibi bir usta bir oyun kurucu ile oynamak, hemde kendi oyun sitilinde oynayan bir takıma gelmesiyle birlikte Hidayet'de eski formuna kavuşacaktır. Sadece oyununa konsantre olması gerekiyor. Zaten geri kalanı Nash hallader. Kadrosunu Hakim Warrick ile güçlendiren ve Grant Hill'i tutmayı başaran Hidayet'li Suns bakalım "free agent" olan hangi oyuncu ile anlaşacak. Bunu zaman gösterecek. Uzun lafın kısası, Hidayet ve Suns için iyi bir takas oldu. Başarılar Hedo!

1 Yorum

  1. Bence herkes için faydalı bir takas oldu. Özellikle Hidayet'in kariyerinin son demleri yaklaşırken tekrar Batı Konferansı'nda oynama fırsatı yakalaması çok olumlu.

     

Yorum Gönder