TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Rıdvan'la Sergen'e Bu Kupa İyi Oldu

Kemal Mardin 12 Temmuz 2010


Evet dostlar, bir Dünya Kupası'nın daha sonuna geldik. Kazananlar, kaybedenler, inenler, çıkanlar, artık hepsi belli ama bu kupanın iki de gizli kazananı oldu: Rıdvan Dilmen ve Sergen Yalçın.

Kupa sayesinde bu ikilinin bilgi dağarcığı epey genişledi. Tahminimce kupa başlamadan önce, Afrika'ya giden bütün oyuncuları sıradan sorsak, ikisi toplamda en fazla yüzde yirmisini bilirlerdi. Bilmek dediğim de ismen, yani kulak aşinalığı falan durumları.

Sağolsunlar, bu eksikliklerini gözümüze sokmaktan hiç çekinmediler. Bu husustaki dürüst davranışlarından ötürü kendilerini kutlamayı borç bilirim. Bilmedikleri yerde bilmiyoruz dediler ama biz nedense bu isimlerle derbi merbi, annemizin ligi iyi hoş da, bu da Dünya Kupası be diyemedik bir türlü. Böyle olunca NTV de bize hak ettiğimizi sundu tabii.

Neyse, dediğim gibi en azından iki insanın kişisel gelişimine katkı oldu. Yüzde yirmiyi, elliye falan çekmişlerdir sanırım. Şimdi bu sene anlatacakları, örneklendirebilecekleri, ligimizden beğenmedikleri yabancı oyuncuları eleştirirken, ya Dünya Kupası'nda şöyle fırtına bir sol açık vardı, keşke yerine onu alaydılar diyebilecekleri bol bol isim öğrendiler.

Yarasın...

1 Yorum

  1. rıdvan neyse de... sergen de yorumcu oldu resmen. hani bi'de diğer ulusal kanallardaki içerik olarak şov programı olan ama konu olarak futbolu seçen programlardaki gibi değil. bi' de sergen'in müthiş bir dürüstlüğü var. şöle bi yorumu vardı. avrupadan beni bigün takibe gelmişler adamlar beni almaya kararlı. daha sonra beni araştırmışlar tabi. transfer etmediler diyordu. ilginç bi adam.

     

Yorum Gönder