TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Güzel Adam Miccoli

Kadir Ar 28 Haziran 2010

"Başkan Zamparini'nin yanına gittiğimde, teklifi kabul etmekte haklı olduğumu ve bana kızmayacağını söyledi. Bense gitmemi istiyormusun diye sordum ve kalmak istediğimi söyledim. O da evet dedi ve hala takımın kaptanı olduğumu söyledi. 4 yıllık 10 milyon euro'yu reddetmek kolay değildi ama aklım gitmemi söylerken kalbim başka düşünüyordu."

Bu sözler Fabrizio Miccoli'ye ait. Birmingham'dan gelen teklifi nasıl reddettiğinin açıklaması. 31 yaşına gelmiş ve son vurgununu yapma fırsatı yakalamış her futbolcunun kabul edeceği teklifi, kulübüne olan sevgisi nedeniyle reddetti.

Farklı adamdır Miccoli. Başkaları bahsetmekten korkarken, o gururla Che Guevera dövmesi taşır vücudunda. Başka maceralar aramadan 17 yaşında tanıştığı kadınla evlenir. Oğlunun adını Maradona sevgisi yüzünden Diego koyar. Ve Benfica'daki zor günlerde kendisine kucak açan kulübü yarı yolda bırakmaz. Ailesinin geleceğini düşündüğünü belirterek kulüp değiştirenleri fazla yadırgayamam bahanelerinin kutsallığından ötürü ama Miccoli gibi güzel adamları da gönlümde hep ayrı bir yere koyarım...

0 yorum

Yorum Gönder