TAŞRA BASKISI

İSTANBUL VE TAŞRA BASKILARI AYNI ANDA ÇIKAN BLOG

Portakal Soyulur Mu?

Kemal Mardin 29 Haziran 2010 ,


Haticenin şampiyonu, neticenin düşmanı Hollanda Milli Takımı'nın bir Dünya Kupası'ndan daha hayal kırıklığı ile ayrılmasına neden olabilecek olaylar zinciri tetiklenmiş görünüyor. Takımın Slovakya'yı yenip adını çeyrek finale yazdırmasına rağmen Brezilya ile eşleşmiş olmasının yarattığı karışık duygular yetmezmiş gibi bir de Robin van Persie krizi patlak verdi. Van Persie'nin oyundan çıkarken söyledikleri Hollanda basınında galibiyetin önüne geçip birinci haber olmuş durumda.

Her ne kadar yalanlasa da dudak okuyuculara göre Van Persie kenara alınırken teknik direktör Bert van Marwijk'e, "Sneijder'i çıkarmalıydın, o çıkmak istiyordu" diyor. Maçtan hemen sonra takımı toplantıya alıp kötü havayı dağıtmaya çalışan Marwijk, "Duymadım. Umurumda da değil", Van Persie oyundan alındıktan dört dakika sonra gol atan Sneijder ise "Herkesin düşüncesi kendine" şeklinde beyanat vermiş.

Şimdi merak edilen, bu olayın daha önce EURO 2008'de de bir serbest vuruşun kullanımı için tartışan ikilinin arasında sorun yaratıp yaratmayacağı. Bunca yıldır favori gelip hayal kırıklığı yaratan Portakallar bu sefer favori olmamalarına rağmen iyi bir hava yakalamışken bu olayın dallanıp budaklanması yüzünden dağılırlarsa gerçekten yazık olur.

0 yorum

Yorum Gönder